Over ons

Pfixx Solar Systems B.V.

Pfixx Solar is specialist op het gebied van zonne-energiesystemen. Sedert 2004 levert ze aan particulieren, bedrijfsleven, overheid en institutionele markt. Naast het leveren van systemen, ontwikkelt en bouwt Pfixx ook voor beleggers in Duitsland, Polen, Nederland en het Caribisch gebied. De komende jaren is er een duidelijke vergroening van de Europese markt te verwachten. Duitsland heeft inmiddels laten zien hoe dit mogelijk is. Daar wordt reeds 25% van de elektriciteit op duurzame wijze geproduceerd.

In 2004 richtte huidig directeur Fons van Pul Pfixx Solar op. Het Pfixx Solar team is gespecialiseerd op diverse markten en steeds in staat de meest moderne configuratie voor uw dak of veldinstallatie samen te stellen. Niet alleen de prijs is heel belangrijk, maar ook de kwaliteit. Wat u ook koopt of investeert; de service, prijs en kwaliteit dient goed te zijn. Onze rekenmodellen vertellen u steeds of solar rendabel is en wat uw terugverdientijd is. Vraag steeds naar de garantie op uw investering.

Over het algemeen is zonne energie in Nederland voor de particulier en het Midden en Kleinbedrijf (MKB). Veel systemen produceren nu elektriciteit voor een kostprijs lager dan men van de reguliere energiemaatschappijen betrekt. Met name wordt de milieubelasting van € 0,11 per KWh bespaard (2013).  De sterke prijsdaling van solarpanelen gedurende de laatste 2 jaren, heeft er toe geleid dat zonne-energie zonder subsidie rendabel is. Hierbij bent u verzekerd van een vaste energieprijs van uw eigen zonnesysteem.

Pfixx heeft een ruime ervaring met het bouwen van solar op schuine en platte daken, maar ook op grote bedrijfsdaken, agrodaken, woningbouwprojecten en veldinstallaties. Zo werd in Berlijn een 70 hectare solarpark ontwikkeld en gebouwd van 26,4 Megawatt. Goed voor 10.000 woningen energie. In Nederland bouwde Pfixx het eerste echte en grote solarpark op een voormalige vuilstortplaats te Azewijn in de Achterhoek met een capaciteit van 1,8 Megawatt/p.  Bekend werd Pfixx ook van het solarpark Holland, het grote 107 dakenproject in Deventer/Olst Wijhe/Bronckhorst, Dakenproject te ’s-Heerenberg en nu binnenkort een groot solarpark in Polen. Pfixx is van alle markten thuis. Ons verkoopteam met engineers staat voor een prima kwaliteit tegen een gunstige prijs.